PROSJEKTER

 

VOD-Poster-m-navnliten

HEVN

 - spillefilm basert på romanen “Dukken i taket” av Ingvar Ambjørnsen

Manus & regi: Kjersti G. Steinsbø
Produsent: Kristine Knudsen
Skuespillere: Siren Jørgensen, Frode Winther, Trond Espen Seim, Anders Baasmo Christiansen, Maria Bock, Helene Bergsholm, Rakel Hamre, Kine Bortheim Jentoft
Foto: Anna Myking
Distribusjon: Euforia film
Produksjonsår: 2015
Lengde: 1 t, 40 min
Norsk premiere: 6. november 2015

Under falsk identitet sjekker Rebekka inn på et idyllisk vestlandshotell for å oppsøke eieren – bygdas store sønn, ordførerkandidaten. Begge bærer på hemmeligheter fra fortiden som har satt dype spor.
Rebekka starter et nervepirrende spill for å ødelegge livet hans, bit for bit. Men hevnen har ringvirkninger, og Rebekkas handlinger får konsekvenser for flere enn bare ham.

 

 

RTS_grouposter_final

Richard the Stork 

- 3D animasjonsfilm 

Regi: Toby Genkel & Reza Memari
Manus: Reza Memari
Produsent: Kristine Knudsen
Ko-produsenter: Eric Goossens, Stephan Roelants & Emely Christians
Norsk premiere: Våren 2017

Richard er en foreldreløs spurv som har vokst opp i en storkefamilie, og han tror derfor at han er en av dem. Når høsten kommer og storkene skal trekke sørover til Afrika, blir de nødt til å avsløre Richards sanne identitet og dra uten ham. Richard jager etter dem for å bevise at han er en stork tross alt. På veien til Afrika møter han to nye venner: Olga – en pygméugle med en imaginær venn, og Kiki – en narsissistisk, disco-syngende undulat med høydeskrekk. De to vennene hjelper verdens minste stork å innse at for å nå sitt mål, må han lære å se seg selv som en storartet spurv.